Friday, February 4, 2011

Siapa Musuh Ketat LIVERPOOL ??

Manchester United ?? Chelsea , Arsenal ataupun Spurs ??
Mari kita lihat fakta2 perlawanan Liverpool sebelum nih dengan team-team lopek nih..

Manchester United Vs Liverpool (Fa Cup)
Old Trafford (Kerepot)

Penalti yang diberikan pengadil perlawanan iaitu Howard Webb memang mengarut,, Berbatov berjaya melakonkan aksi cinta Bollywood dengan berguling-guling di atas padang mungkin akibat digeletek Daniel Agger. Dan yang paling menyeronokkan lagi ialah apabila Howard Webb menunjukkan yang dia mempunyai masalah rabun mata dan rabun warna.. Contohnya semasa Steven Gerrard diberikan 'straight' kad merah, maybe salah Gerrard tapi kalau ya pun bagi la amaran dulu botak,,  Howard Webb juga menunjukkan kemampuan 'beliau' dalam mengadili perlawanan dengan membiarkan Rafael menerjah Raul Meireles dengan menggunakan kedua-dua kakinya.. Maybe Howard Webb jealous dengan team Liverpool kot sebab team Liverpool rambut smart-smart ?

Liverpool Vs Chelsea
Anfield

Okay, Liverpool menang 2-0. Terima kasih diucapkan kepada 10 org pemain Liverpool kerana berjaya mengekang pergerakan team Chelsea. Diharapkan esok (Ahad, perlawanan Chelsea Vs Liverpool) kita dapat memulangkan gol2 yand disumbangkan oleh 'Mamat Jambu' kepada beliau dan team curang beliau . Sebagai tanda terima kasih dengan ikhlas. Hehe

Liverpool Vs Arsenal
Anfield

Kita seri 1-1 dengan Arsenal. Kesilapan kecil daripada Pepe Reina tapi kita tak pernah marah beliau disebabkan jasa beliau lebih besar daripada kesilapan2 nya. ( Sebenarnya aku malas nak tulis panjang2,, hehe)

Spurs Vs Liverpool
White Hart Lane

Separuh masa pertama, Liverpool bermain dengan mantap. Mengusai perlawanan sehinggakan Spurs gagal menyerlah. Ditambah lagi dengan kecederaan Van Der Vaart yang berlaku tak sampai 7 minit ( yeker? aku pun tak ingat lah.. )

Martin Skrtel berjaya menjaringkan gol pendahuluan dan memulangkan balik golnya kembali kepada Spurs. Bak kata pepatah Skrtel memberi Spurs merasa.. Betul ke pepatah nie ?? Aku tibai jerh.. Arghh,, guna kata lainlah k ? Senang kata Martin Skrtel dengan baik hati serta tulus budinya menjaringkan gol sendiri .. hehe. Carragher pula terpaksa keluar kerana kecederaan dan digantikan oleh 'Big Soto' .. Spurs menggunakan peluang ini dengan sebaik mungkin apabila Konchesky memberikan laluan untuk merealisasikan budaya orang tua dihormati, org muda disayangi kepada Aaron Lennon pada masa kecederaan. Spurs menang 2-1...


Jadi ? Apa kata korang yang tentukan siapa musuh Liverpool..
Aku rasa ..

Aku nih bengong lah kan ?

   
Kesian kau Howard,, dah la tak hensem.
You'll Never Walk Alone !

Apa? Tak paham ker? Howard Webb la musuh Liverpool FC .

3 comments:

  1. Musuh ketat liverpool adalah manchester united sbb ke dua kelab memenangi EPL 18x..tapi aku paling suke masa MU kalah ngan liverpool 4-1...memang abis telinga budak2 MU aku balun..hahaha,.,..,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. Chelsea vs Liverpool live have experienced an intensified rivalry in recent years, highlighted by competitive encounters in the knockout round of the Champions League and Fernando Torres' high-profile move from Anfield to Stamford Bridge in January

    ReplyDelete